Sweden & Martina

blog-image03

Sweden & Martina talijanska je tvrka koja ima 40 godišnje iskustvo u proizvodnji dentalnih implantata i regenerativnih materijala. Tvrtka Sweden & Martina trenutno je jedna od najbrže rastućih kompanija i jedna od rijetkih u svijetu koja je u 100% privatnom vlasništvu te i dalje pripada obitelji Martina.

Na polju dentalne implantologije prisutna je i na drugim kontinentima. Međunarodni lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji dentalnih proizvoda s naglaskom na implantologiju veliki dio svog prihoda ulaže u svoj jedinstven edukativni program. U vrijeme kada druge vodeće tvrtke u dentalnoj industriji značajno žrtvuju ulaganja posvećena istraživanju, Sweden & Martina nastavlja podržavati sveučilišta i neovisne istraživačke centre s ciljem profesionalnog i stalnog rasta te razvoja na području znanosti i proizvodnje.

Sva proizvodnja i svi procesi rada izvode se u tvornici u Italiji i na taj način osiguravaju potpunu i izravnu kontrolu, a samim time i odgovornost za gotov proizvod. Svi proizvodi su razvijeni za rješavanje kliničkih potreba i davanje učinkovitih rješenja za svoje kupce. Zahvaljujući znanstvenim istraživanjima koje neprestano provodi Sweden & Martina ocjenjuju se i potvrđuju inovativni klinički koncepti koji poboljšavaju i pojednostavljuju svakodnevni rad liječnika pokrivajući in vitro, in vivo i klinička istraživanja.

Tvrtka Naronamed postala je ekskluzivni zastupnik proizvoda Sweden & Martina za područje Hrvatske i Slovenije. Našim partnerima, a time i korisnicima dentalnih usluga omogućili smo dostupnost implantata koji pripadaju premium kategoriji. Naronamed je postavši dijelom obitelji Sweden & Martine, uz strane korisnike dentalnih usluga u Hrvatskoj, približio Hrvatskoj i Sloveniji implantološki sustav koji ponosno drži 3. mjesto po broju prodanih implantata u Europi.

 

Više o PRAMA premium implantatu potrežite na slijedećoj poveznici.


KATALOZI